(+47) 408 25 828 weller@bergenfjordtours.no

Sightseeing

Bergen Fjordtours er medlem av Bergen Reiselivslag. Vi seiler fra vår faste base på Bergen havn. Treffer du oss ikke der, kan vi alltid nås på telefon. Selv i den mest hektiske turistsesongen kan vi være seilklar på kort tid.

Vi seiler der du måtte ønske og til de tider som passer deg best. Kombinerte fiske- og sightseeingturer er spesielt populære.

Vil dere ut på langtur, og vil ha en eller flere overnattinger, så klarer vi det også. Da kan det overnattes ombord eller på land, dersom det ønskes.. Weller er engelsk bygget og har seilt Europa og Middelhavet på kryss og tvers i 30 år, så hun har en interessant historie for de aller fleste.

Ønsker du mer informasjon om våre sightseeing tilbud?

15 + 2 =

Alle våre turområder

Askøy

Askøy som er Bergens nærmeste øy er Hordalands største kommune etter Bergen, med et areal på ca 100km2 og har rundt 25.000 innbyggere.

Holsnøy

Holsnøy er landfast med Bergen via Nordhordlandsbruen en av de største flytebruer i verden med ett areal på ca 90km2, høgeste fjell er Eidsfjellet, 324m.o.h.

Osterøy

Osterøy er et Norge i miniatyr, nordeuropas største innlandsøy på ca 328km2 og  har i overkant av 7000 innbyggere. Turen kan forlenges til vakre Mo  gjennom Mostraumen.

Radøy

Radøy kommune med sine 269 øyer, holmer og skjær ligger sentralt plassert i Nordhordland. Den har et areal på 111km2 og høyeste fjell er Morkefjellet med sine 217m.o.h.

Øygarden

Ytterst nordvest for Bergen finner du Øygarden som består av ca 550 øyer  holmer og skjær med storhavet som nærmeste nabo på vestsiden.

Fedje

Fedje som er norges vestligste kommune består av hovedøya på 7,4km2 og sammen med en armada av 125 småøyer,holmer og skjær utgjør det ca 9,4 km2.

Lindås

Lindåshalvøya finner vi ca 30 min biltur nord for Bergen over Nordhordlansbruen som er en av de største flytebruer i verden. Halvøyens omlag 14000 innbyggere bor i rolige grender.