(+47) 408 25 828 weller@bergenfjordtours.no

Firmaturer

Weller er også meget populær til representasjonsturer. I dag er det viktig å ta vare på kundene og gjerne gi dem litt ekstra i blant. Vi kan dra på sightseeing med god mat og drikke eller vi kan prøve fiskelykken ut mot havet. Vi kan stille havfiskeutstyr til disposisjon, og vi vet hvor storfisken biter. Dette er en opplevelse man garantert vil huske lenge.

En dagstur rundt Osterøy er også en opplevelse av de sjeldne. Det er Norge rundt i et nøtteskall. Her kan man også prøve fiskelykken. På turer i Osterfjorden har vi fått lyr på over 7 kilo, torsk, pale, flyndre og laks.

Det er mange spennende steder å ta med sine ansatte og kunder til rundt Bergen. Disse finner du på siden Fjordturer.

Ønsker du mer informasjon om hvilke firmaturer vi kan arrangere?

3 + 6 =

Alle våre turområder

Askøy

Askøy som er Bergens nærmeste øy er Hordalands største kommune etter Bergen, med et areal på ca 100km2 og har rundt 25.000 innbyggere.

Holsnøy

Holsnøy er landfast med Bergen via Nordhordlandsbruen en av de største flytebruer i verden med ett areal på ca 90km2, høgeste fjell er Eidsfjellet, 324m.o.h.

Osterøy

Osterøy er et Norge i miniatyr, nordeuropas største innlandsøy på ca 328km2 og  har i overkant av 7000 innbyggere. Turen kan forlenges til vakre Mo  gjennom Mostraumen.

Radøy

Radøy kommune med sine 269 øyer, holmer og skjær ligger sentralt plassert i Nordhordland. Den har et areal på 111km2 og høyeste fjell er Morkefjellet med sine 217m.o.h.

Øygarden

Ytterst nordvest for Bergen finner du Øygarden som består av ca 550 øyer  holmer og skjær med storhavet som nærmeste nabo på vestsiden.

Fedje

Fedje som er norges vestligste kommune består av hovedøya på 7,4km2 og sammen med en armada av 125 småøyer,holmer og skjær utgjør det ca 9,4 km2.

Lindås

Lindåshalvøya finner vi ca 30 min biltur nord for Bergen over Nordhordlansbruen som er en av de største flytebruer i verden. Halvøyens omlag 14000 innbyggere bor i rolige grender.