(+47) 408 25 828 weller@bergenfjordtours.no

Blåturer

T.S.M.Y. Weller er også en ypperlig turbåt for mindre grupper. Her kombineres nostalgi med rimelig god fart, ca. 9 knop.

Weller har et meget stort og flatt dekk som gir sitteplass til hele gruppen. I ruskevær kan man kose vettet av seg i aktersalongen, (event. med pressenning rundt), eller i den intime salongen nedenunder. Det er musikk i alle salonger.

Det som spesielt utmerker seg ved Weller er den gode sittekomforten på dekk, aktersalong eller i salongen nedenunder. Hele gruppen kan sitte samlet alle steder.
En Blåtur i hyggelig atmosfære med Weller vil garantert bli en opplevelse som huskes lenge.

Du bestemmer selv hvor turen skal gå, eller vi legger opp en rute hvor gruppen også kan gå i land på hyggelige steder hvis det er ønskelig.

Ønsker du mer informasjon om hvilke blåturer vi kan arrangere for dine ansatte?

14 + 6 =

Alle våre turområder

Askøy

Askøy som er Bergens nærmeste øy er Hordalands største kommune etter Bergen, med et areal på ca 100km2 og har rundt 25.000 innbyggere.

Holsnøy

Holsnøy er landfast med Bergen via Nordhordlandsbruen en av de største flytebruer i verden med ett areal på ca 90km2, høgeste fjell er Eidsfjellet, 324m.o.h.

Osterøy

Osterøy er et Norge i miniatyr, nordeuropas største innlandsøy på ca 328km2 og  har i overkant av 7000 innbyggere. Turen kan forlenges til vakre Mo  gjennom Mostraumen.

Radøy

Radøy kommune med sine 269 øyer, holmer og skjær ligger sentralt plassert i Nordhordland. Den har et areal på 111km2 og høyeste fjell er Morkefjellet med sine 217m.o.h.

Øygarden

Ytterst nordvest for Bergen finner du Øygarden som består av ca 550 øyer  holmer og skjær med storhavet som nærmeste nabo på vestsiden.

Fedje

Fedje som er norges vestligste kommune består av hovedøya på 7,4km2 og sammen med en armada av 125 småøyer,holmer og skjær utgjør det ca 9,4 km2.

Lindås

Lindåshalvøya finner vi ca 30 min biltur nord for Bergen over Nordhordlansbruen som er en av de største flytebruer i verden. Halvøyens omlag 14000 innbyggere bor i rolige grender.