(+47) 408 25 828 weller@bergenfjordtours.no

Fisketurer i Bergen med Bergen Fjordtours

Bergen Fjordtours tilbyr fisketurer i Bergen samt fisketurer i vest Norge. Som regel vil dette bli en kombinert fjordcruise og fisketur i Bergen og vest Norge.

Bergen ligger ved vest Norges kyst innerst i en fjord og har hatt fiske som hovednæringsveg tusen år tilbake. Bergen ligger allikevel et stykke fra havet omgitt av ett utall fjorder. De er alle dype og kan være meget lang med variert fjordlandskap.  Fisketurisme i Bergen og fisketurisme i vest Norge florerer rundt i fjordene og er ett meget populært reisemål. Fisketurer i Bergen er en eksotisk opplevels du bør ha fått med deg.

For mange er en fisketur i Bergen ett must når man besøker Bergen og fjordene i vest Norge

Dypvannsfiske i vest Norge kan praktiseres i alle fjorder og med Bergen Fjordtours er det dypvannsfiske med agn som gjelder. Man fisker som regel med en tyngre krok og flere mindre kroker over. Båten Weller egner seg meget godt til dette og man står trygt og stødig uansett vær. På fisketur i fjordene vil det ytterst sjelden være ett værproblem da man som regel alltid kan finne ly for vind og vær. All fangst kan renses om bord og tas med. Dypvannsfiske kan foregå fra 40m og opp til110m. For mer rutinerte fiskere kan dypvannsfiske foregå helt til 200m el. mer.

Fisketurer bergen 2

Fisketurer i bergen 2

Nærmeste sted for fisketur i Bergen er i tid ca 20 min. ut i nærmeste fjord fra Bergen havn. Videre nordover i fjord eller vestover i fjordene ligger dypvannsfiskeplasser på rekke og rad. Skal man ut på havet for dypvannsfiske fra Bergen er det ca 16 nautiske mil til nærmeste gjennomgang fra fjorden innenfor. Med fjordtours båten Weller tar det nærmere 2 timer med fjordcruise fra Bergen gjennom 3 forskjellige fjorder før man er på åpent hav.

På disse fisketurer i vest Norge og kombinerte fisketurer og fjordcruise i Bergen kan man og tilberede fangsten om bord med fullt tilbehør. Noe som er blitt meget populært på fisketurer med fjordbåten Weller er den utsøkte hjemmelagede bergenske fiskesuppe. For mange fisketurister i Bergen som kommer tilbake er dette blitt en fast tradisjon. Man kan og tilberede fiskemiddag der fisken knapt har sluttet å sprelle. Ferskere fisk kan man ikke få og for mange er dette høydepunktet på en fisketur i vest Norge.

Send forespørsel og vi skreddersyr ett opplegg for deg og din gruppe til fast pris. Weller er og meget barnevennlig og sikker med den beste komfort.

Alle rettigheter ombord