(+47) 408 25 828 weller@bergenfjordtours.no

Båtutleie i Bergen

Bergen Fjordtours tilbyr båtutleie i Bergen samt båtutleie i vest Norge. Bergen fjordtours har drevet med båtutleie i Bergen siden 2001 og har stor erfaring med private fjord cruise i Bergen samt båtcharter i vest Norge.

Vi tilbyr båtcharter / båtutleie i Bergen for større og mindre grupper. Store gruppeturer – familie og venneturer.

Vi kan også tilbyr og båtutleie i Bergen på egenhånd med mindre båt.

Båtutleie i Bergen

For båtutleie i vest Norge kan vi tilby mer eksklusive yachter for båtcharter til de store fjordene som Sognefjord og Hardangerfjord

For båtutleie på fjordene i Bergen er det charter båten Weller som er den mest populære. Egner seg meget godt for båtcharter i Bergen til familie og mindre grupper. Utmerker seg med god plass og god komfort/ sikkerhet.Alle rettigheter om bord.

Båtutleie i Bergen kan bestilles direkte fra Bergen Fjordtours eller spør etter båtcharter i vest Norge på Bergen turistinformation som ligger sentralt til i Bergen havn.

Bergen Fjordtours tilbyr og engelsk/ russiskspråklig  guider på båtcharter i Bergen. Disse guider har samarbeidet med Bergen Fjordtours i 15 år og vi utgjør da ett godt team på alle former for båtcharter i Bergen og vest Norge.

Båtutleie i BergenVi kan og tilby guider for båtcharter på egenhånd i Bergen samt guiding i Bergen by og omegn.

Båtutleie i vest Norge kan starte hvor som helst. Vi starter og avslutter charterturer i hele vest Norge der kunden ønsker.

I 2017 starter Bergen Fjordtours opp med ribb sightsseing i Bergen.Vi kan tilby spektakulære ribb båtcharter i Bergen og vest Norge.Dette er ribb sightsseing for de mest fryktløse og fartsglade. I en fart opp mot 50 knop er dette den mest fartsfylte form for båtcharter på fjordene i vest Norge

Bergen Fjordtours har og ett stort nettverk for alle slags aktiviteter som padling – klatring – rafting – fjellvandring etc click for source.