(+47) 408 25 828 weller@bergenfjordtours.no

Bergenfjordtours tilbyr  fjordcruise i Bergen samt fjordsightsseing i vest Norge.

Fjordene rundt Bergen og fjordene i vest Norge har ett meget variert landskap. Her finner du trange fjorder med høge fjell som stuper rett i fjorden fra 1000m høgde og fortsetter flere hundre m. under vann.

Andre fjorder kan ha ett mer variert fjordlandskap av skogkledde åsrygger – frodig kulturlandskap som strekker seg fra fjæresteinen og helt til topps. De hvite kirketårn fra fjordbygdene strekker sine spir mot blå himmel omgitt av knallgrønt gress og litt skjeve gravstøtter fra gammel tid. Fjordcruise i Bergen og vest Norge er en absolutt anbefalt opplevelse.

Fjordsightseeing i vest Norge fra de innerste fjordene gjennom de midtre fjorder og ut til de ytterste fjorder og sund mot havet vil gi deg en fjordcruiseopplevelse som er helt enestående. Fjordene rundt Bergen og fjordlandskapet i vest Norge er helt unikt og med Bergen Fjordtours kan man oppleve hele spekteret på en dag.På fjordcruise i Bergen kan man og overnatte i små hus- rorbuer og leiligheter rundt i fjordene. Der er og mer ekslusive fjordhotel i mange av fjordene. På fjordsightsseing i vest Norge kan man og tilberede de herligste retter om bord på fjordcruise båten Weller. Bergen Fjordtours kan ta med egen kokk eller man kan velge å tilberede selv.

Fjordcruise i Bergen

Bergen Fjordtours starter de fleste fjordcruise i Bergen havn med sitt yrende liv og en salig blanding av nye og gamle fjordbåter med Bryggen og fisketorget som bakteppe.Her finner man og turistinfo med opplysninger om båtutleie i Bergen og vest Norge der Bergen Fjordtours har vært ledende de siste 15 år på fisketurer og private fjordcruise i Bergen. På fjordsightsseing i  Bergen tilbyr Bergen Fjordtours seg og selvsagt å ta om bord gjester hvor som helst i fjordene for fjordcruise i vest Norge og sette dem av på ønsket sted.

Les om ett utvalg av fjordcruise i vest Norge under AREAS , dette kan gi deg en god pekepinn på hva du kan oppleve på de forskjellige fjordturer. Vi skreddersyr en fjordtur fra Bergen etter dine ønsker best supplements for weight loss.

Om bord på fjordcruise båten Weller har vi en tykk gjestebok fullspekket med gode historier fra fjordsightsseing i Bergen gjennom de siste 15 år. Vær med og sette din signatur her for uforglemmelige fjordopplevelser i vest Norge med Bergen Fjordtours.

Fjordbåten TSMY Weller er en meget pen yacht på 50 fot med den beste komfort og alle fasiliteter, fyller 70 år i 2017.Her kan du vandre fra fordekk til salong på akterdekk for en liten lur eller en god bok.Når solen skinner frister det kanskje med kalde forfriskninger på fly bridgen. Å gli nermest lydløst rundt på fjordene i vest Norge  og skue utover fjordlandskapet fra soldekket på Weller kan gi en helt magisk fjordopplevelse.

Hjertelig velkommen til fjordcruiseopplevelse i vest Norge

Bergen Fjordtours